Merkel podržala uklanjanje Titove biste: ‘Pobio je mnoge sjajne Nijemce iz SS-a i Wermachta’

Kancelarka četvrtog Reicha Angela Merkel koja željeznom rukom vlada Svetom Europskom Unijom njemačkog naroda primila je poglavnicu Nezavisne Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović u njen prvi službeni posjet nekoj stranoj državi.

Posjet Grabar-Kitarović BiH se ionako smatra posjetom vanjskim granicama Nezavisne Republike Hrvatske. U obraćanju novinarima kancelarka i predsjednica naglasile su kako su čvrste veze od početka 40-ih godina 20. stoljeća potrajale sve do danas.

– Hrvatska će i dalje neuvijeno nastaviti podupirati neumoljivi njemački ekonomski stroj koji svojim položajem unutar EU melje sve pred sobom. Nijemci proizvode robu, prodaju robu i posuđuju novce za kupovanje njemačke robe svim siromašnijim zemljama EU-a pritom sveudilj rasistički ponavljajući svima njima kako su neradnici i nesposobnjakovići koji bi isto mogli biti kao Njemačka samo da se malo potrude. I to je istina – raportirala je odlučno željeznoj kancelarki poglavnica Grabar – Kitarović.

Zauzvrat za ovu podršku njemačkom panzer-kapitalizmu koji gazi Europu naša poglavnica tražila je podršku za uklanjanje jedine stvari koja Hrvate dijeli od kompletne sreće i ekonomskog prosperiteta: Titove biste.

– Apsolutno podržavam poglavnicu Grabar Kitarović u njenom nastojanju da ukloni bistu Josipa Broza Tita. Tito je zločinac koji je pobio tolike nevine Nijemce iz SS-a i Wehrmachta koji su ljetovali u NDH od 1941. do 1945. i doprinosili hrvatskom gospodarstvu tako što su se borili protiv crvene peronospore – stisnutih je pesnica poručila kancelarka četvrtog Reicha Merkel.

Osovina Zagreb-Berlin je i dalje jaka, a kancelarka Merkel će se potruditi još jednom umiješati u unutarnje stvari u Hrvatskoj tako što će – kao i 2007. za Sanadera – na predstojećim parlamentarnim izborima snimiti promidžbeni spot podrške za Karamarka.

News bar 🙂

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here