Neznase.ba O nama

neznase zabavna wiki

Neznase.ba je zabavna wikipedija na kojoj možete pronaći mnogo zanimljivih tema kojih nema na drugim sajtovima.

Ako ste se ikada zapitali koje je značenje neke riječi, kako nešto funkcionira ili vas zanima horoskop i astrologija, zabavna wikipedija ima odgovore na sva vaša pitanja. Ali samo ona pozitivna i zanimljiva. Politika, crna hronika i teške teme nas ne zanimaju.

Svojevrsni wikipedija za našu regiju pomoći će vam u pronalasku odgovora na sva vaša pitanja. Kroz zanimljive i stručne tekstove donosimo vam važne informacije o životu, prehrani i mršavljenju, tehnologiji, online zaradi, prirodi i svim drugim važnim poljima.

Značenje riječi i pojmova

Kategorija značenje riječi rezervirana je za objašnjenje raznih pojmova. Za razliku od mnogih drugih web stranica koje će vam ponuditi isključivo sinonime i na taj način uputiti vas u samo značenje riječi, za razne pojmove i riječi donosimo vam informativne tekstove kroz koje ćete se detaljno upoznati sa tim stvarima.

Značenje riječi je glavna kategorija stranice i pruža vam uvid u razne pojmove i riječi za koje niste znali što znači. Zabavna wikipedija brine o vašem znanju i pronaći ćete sve što vas zanima na jednom mjestu.

Kakopedija znanja

Kategorija kako? donosi vam stručne tekstove koji će vas uputiti u kompletne informacije oko odrađivanja određenih stvari. Bilo da vas zanima kako dobiti mišiće, popraviti zidove ili skinuti video sa Instagrama, u ovoj kategoriji donosimo vam tekstove koji će odgovoriti na vaša pitanja.

Kvizovi i mozgalice

Kategorija kvizovi i mozgalice rezervirana je za razne korisne mozgalice koje će poboljšati vaše logičko razmišljanje, te kvizove za poboljšanje općeg znanja. Kroz igru testirajte svoje sposobnosti i znanje te razvijajte razmišljanje.

Budući da je cijela stranica vezana uz znanje, ovo je neophodna kategorija koja će vam pomoći u njegovom poboljšanju i testiranju.

zaruga 5

Show je rezervisan za muziku i televiziju

U kategoriji show donosimo zanimljivosti vezane za muziku, filmove, televiziju i poznate osobe s naših prostora i svijeta. Pogledajte zanimljiv video, saznajte više informacija o omiljenoj poznatoj osobi, radio stanici ili pjesmi koju volite.

Horoskop i astrologija

Kategorija horoskop i astrologija pomoći će vam oko razumijevanja astrologije i vašeg horoskopskog znaka.

Iako mnogi ljudi smatraju da je horoskop „prazna priča“, stvarna situacija je puno drugačija i često se ljude može prepoznati po njihovom horoskopskim znacima. Kroz ovu kategoriju uputiti ćemo vas u bolje razumijevanje znakova i njihovih specifičnosti.

natalna karta
Natalna karta

Predloži riječ za wiki

Ako na wikipediji niste pronašli pojam ili riječ za koju biste voljeli znati značenje, budite slobodni predložiti nam je.

Nakon predlaganja u kratko vrijeme obraditi ćemo vašu temu i postaviti je na stranicu, kako biste se mogli detaljno informirati o njoj. Kliknite na predloži riječ za wiki i upišite riječ za koju biste voljeli otkriti značenje.

Otvoreni smo za sve sugestije, kritike i ponude za saradnju. Javite nam se putem kontakt stranice na kojoj se nalazi i interaktivna kontakt forma koju možete iskoristiti.