Heidi s hrvatskih polja

 

Nakon što je novoizabrana predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na službenoj stranici predsjednik.hr objavila svoju, u najmanju ruku osebujnu, biografiju, na društvenim mrežama su krenuli brojni komentari.

Dok su jedni novoizabranoj predsjednici poželjeli sreću na prvom radnom danu i cijelom mandatu, drugi su bili mnogo kritičniji.

Podsjetimo, predsjednica je svoju biografiju sama napisala i upotpunila je brojnim epitetima i detaljima koji su zapeli za oko svima koji su biografiju pročitali. Napisala je tako da su joj prva uspomena iz djetinjstva stepenice te da je bila dijete prirode.

“Vješto se penjala po stablima, kopala zemunice, trčala po pustim poljima dok je vjetar šibao moje lice, uvijek zarumenjeno od sunca ili vjetra. Pomalo dječački mogla sam se popeti na svako stablo, ljuljajući se nad bistrinom Rječine, puštajući se bez straha u hladnu, duboku vodu, izranjajući i hvatajući zrak u plućima i plavetnilo neba u oku.

Odrastala sam u toj slobodi prostora, pjevu ptica, šumu vjetra i beskraju neba. Užasavala sam se jedino poskoka i koprive. Često sam upadala u grmlje kopriva, vidajući plikove, a i susreti s poskocima nisu bili rijetki, no na sreću uvijek su završavali dobro. Uvijek sam instinktivno znala kako se ponašati u blizini zmija”, napisala je predsjednica.

Cijelu biografiju Kolinde Grabar Kitarović pročitajte OVDJE.

“Moji mama i tata bili su obrtnici, težaci. Tata je bio mesar. Imao je svoju mesnicu, stoku i kompletnu proizvodnju mesa” piše u njenoj biografiji. Pa tko je u doba komunizma mogao imati VLASTITU FIRMU???”, piše jedan građanin na Facebooku.

Donosimo vam još neke od komentara na biografiju Kolinde Grabar Kitarović:

“A talasi nepokošene trave njihali se na proljetnom suncu….”

“Newsbar je hakirao web stranicu nove predsjednice!”

“Zvuči kao sastavak 3. razred”

“Školska zadaća za dovoljan (2)”

“Zmajlovićev je životopis znanstveni rad za ovo”

“Heidi s hrvatskih polja”

“Čudnovate zgode Kolinde Hlapić Kitarović”

“Moje odrastanje u Kumr… Velikom Tr… gdje ono?”

“Početak zvuči kao Tom Sawyer”

“Ovo je kao meksička sapunica”

N1

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here