Kako skinuti video sa Instagrama?

-

Instagram je sve popularnija društvena mreža koja pored glavne namjene a to su objave slika, nudi i mogućnost objave video snimaka.

Sigurno vam se desilo da ste surfajući Instagramom naišli na video za koji ste poželjeli da imate sačuvan na svom telefonu ili računaru. Donosimo nekoliko načina kako skinuti video sa Instagrama.

Kako skinuti video sa Instagrama

Aplikacije za skidanje

Android uređaji su opskrbljeni aplikacijama koje nude opciju skidanja video snimaka. Mi preporučujemo Video Downloader for Instagram. Aplikacija radi na jednostavnom principu. Dovoljno je kopirati link od videa koji se nalazi na Instagramu te ga zalijepiti u polje za preuzimanje.

Saver Reposter for instagram aplikacija nudi mogućnost preuzimanja videa ali i mogućnost preuzimanja slika i kopiranja teksta koji se nalazi ispod objava.

Internet stranice za skidanje videa

U ponudi se nalazi mnogo stranica na kojima možete preuzeti video koji želite. Princip je jednostavan. Kopirate link videa koji želite preuzeti te ga zalijepite na stranici u polje predviđeno za to:

Kako skinuti video sa Instagrama?

Instagram Downloader

Kako skinuti video sa Instagrama?

1 KOMENTAR

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
1 Comment
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
trackback

[…] Kako se hrana svari, razlaže se na glukozu (šećer), koja stvara energiju i snagu našim ćelijama. Insulin, hormon kojeg stvara pankreas, transportuje glukozu iz krvi u ostale ćelije tijela. Međutim, ako ne postoji dovoljno insulina ili insulin ne radi kako treba, onda glukoza ostaje u krvnim sudovima uzrokujući da se nivo šećera u krvi poveća. […]

Zanimljivosti