Jeftine sobe u Trebinju: Sve što treba da znate ukoliko planirate boravak u ovom gradu

Ukoliko putujete u Trebinje, onda ćete moći da dobijete sve u jednom. Upravo u ovom gradu u istočnoj Hercegovini možete da nađete veliki broj smještaja i jeftinih soba koje su od centra grada udaljene nekoliko minuta hoda.

Jeftine sobe u Trebinju je lako naći i izbor je zaista veliki s obzirom da je Trebinje turistički grad i jedna od najposjećenijih lokacija u Bosni i Hercegovini. Po veoma povoljnim cijenama se mogu naći razni stanovi na dan, sobe, hoteli, hosteli i moteli, a na vama je da odaberete ono što vam najviše odgovara.

Svi mi, kada putujemo želimo da nađemo što jeftiniji, a što bolji smještaj na toj lokaciji. Ukoliko je smještaj blizu centra grada i svih turističkih atrakcija, još bolje.

U tekstu saznajte kako tražiti jeftine sobe u Trebinju i na kojim mjestima, te šta sve možete da vidite u ovom hercegovačkom gradu.

Šta posjetiti u Trebinju?

Osim zbog jeftinog smještaja, Trebinje vam preporučujemo i zbog prirodnih ljepota, ali i istorijskih znamenitosti. Ukoliko se nađete u ovom gradu, preporučujemo vam da posjetite Arslanagića most, Muzej Hercegovine, Begovu kuću, manastire Tvrdoš i Gračanicu,  katedralu, pećinu Kamene oči, Anđelkinu kapiju i Atik džamiju.

Zbog svoje pozicije, Trebinje je poznato i kao vinski kraj. Zapisi o trebinjskim vinima se javljaju još u srednjem vijeku, a prema njima, ova vina je pio i habzburški kralj u Beču. Danas je proizvodnja vina tradicija za mnoge porodice u Trebinju i na malom prostoru se može naći oko 20 vinarija. Najpoznatije su vinarija Tvrdoš, Anđelić i  Vukoje.

Trebinje je poznato i kao rodni grad jednog od najpoznatijih pjesnika i pisaca sa ovog područja – Jovana Dučića. Kroz grad prolazi i rijeka Trebišnjica – ponornica koja predstavlja jedan od najvažnijih prirodnih resursa Hercegovine. Tu su svakako i platani – drveća u centru grada stara preko 120 godina koja su vjerovatno najprepoznatljiviji simbol Trebinja.

Jeftine sobe u Trebinju je najbolje tražiti u centru grada ili blizu turističkih atrakcija
Jeftine sobe u Trebinju: Sve što treba da znate ukoliko planirate boravak u ovom gradu

Jeftine sobe u Trebinju – Gdje je najbolje tražiti smještaj?

Kao što smo već rekli, mnoge lokacije u Trebinju možete da obiđete pješice. Za neke lokacije će vam ipak trebati automobil a to se najviše odnosi na Hercegovačku Gračanicu, vinarije, bazene Grad sunca i pećinu Kamene oči.

Smještaj je upravo najbolje tražiti u blizini turističkih lokacija koje su u centru grada. Cijene se kreću od 15e pa do 50e (30 -100 KM), pa čak i više, u zavisnosti od lokacije, veličine i opremljenosti stana. Ukoliko se odlučite za motel ili hotel, budite spremni da odvojite više novca za smještaj.

Ipak, ono što je zajedničko za apartmani, hotele i motele jeste da su moderno opremljeni, veoma udobni i praktični. U njima ćete pronaći sve što vam je potrebno za udoban i komforan boravak i odmor.

Takođe, jeftine sobe u Trebinju možete pronaći i u blizini turističkih atrakcija koje se nalaze van grada. Ove opcije su odlične ukoliko želite da odmor provedete van grada, u miru i tišini.

Jeftin smještaj možete tražiti preko sajtova Balkanko, Booking, Trivago, Hotelsofworld, Airbnb i olx.ba. Ovo su najpoznatiji sajtovi za pretraživanje stanova na našim prostorima, pa je i ponuda odlična i raznovrsna. Ovdje se mogu pretraživati i naći hoteli, hosteli, moteli i apartmani Trebinje.

Plaćanje će zavisiti od samog vlasnika stana, ali su dvije opcije najčešće – plaćanje karticom preko platforme na kojoj rezervišete stan ili plaćanje u gotovini kada dođete na lokaciju. Ukoliko ne dođete, znajte da vam se uplaćeni novac ne vraća. Na pojedinim sajtovima kao što je Booking, rezervaciju možete otkazati besplatno do određenog datuma. Nakon toga vam se za otkazivanje naplaćuje provizija.

Vrijedi li posjetiti Trebinje?

Sa svojim povoljnim položajem, mnogobrojnim turističkim atrakcijama, dobrom i ukusnom hranom i jeftinim i raznovrsnim smještajem, Trebinje je zaista grad koji morate posjetiti ukoliko još niste. Ukoliko jeste, onda vjerujemo da ćete se ponovo vratiti u ovaj predivni grad.

Preporučujemo i ovo:

Najjeftiniji apartmani u Mostaru

Sobe za prenoćište Banja Luka

Kako prepoznati kvalitetan stan

Kako vidjeti koje aplikacije imaju pristup lokaciji vašeg telefona

Stan na dan Trebinje: TOP 4 opcije za smještaj

Kako pronaći najbolje apartmane u Trebinju?

Jeftini apartmani na Vlašiću

Kakva su vaša iskustva sa boravkom u Trebinju? Očekujemo vaše komentare!

drugi upravo čitaju

Citati o braku

Citati o braku koji savršeno opisuju ljubav i bračnu zajednicu ‘’Najboljom ženom smatra se ona koja bi bila kadra da svojoj djeci zamijeni oca kad...

Aleksandar Vučić biografija (mjesto rođenja, godište, porijeklo, visina)

Aleksandar Vučić biografija Datum rođenja: 5. mart 1970. Mjesto rođenja: Beograd Država: Srbija Zanimanje: Političar, predsjednik države Stranka: Srpska Napredna Stranka (SNS), prije Srpska Radikalna Stranka Religija: Pravoslavlje Seksualna orijentacija: Heteroseksualac Visina:...

Citati o porodici – Najljepši citati

Citati o porodici najbolje će opisati vašu ljubav prema porodici. Stoga, oni su idealni za razne prilike poput rođendana i drugih proslava. “Porodica je jedno...

Alija Izetbegović citati – Najljepši citati

Alija Izetbegović, prvi predsjednik nezavisne Bosne i Hercegovine i poznati političar i mislilac. Ostavio je za sobom mnoge značajne citate koji odražavaju njegove poglede na...

možda te zanima