Kako slušati Youtube u pozadini i bez reklama na Androidu

Kako slušati Youtube u pozadini i bez reklama na Androidu, dok je telefon zaključan ili dok mu je ekran ugašen? YouTube Vanced vam omogućava da preuzimate sadržaj sa YouTube-a za tu svrhu.

Kako slušati Youtube u pozadini i bez reklama na Androidu

Na zvaničnoj “Google Play” prodavnici se možete susreti sa veoma zanimljivim i korisnim aplikacijama. Međutim, postoji bezbroj drugih aplikacija koje iz određenih raloga nisu dostupne na “Google Play” prodavnici za preuzimanje. Jedna od tih aplikacija je Youtube Vanced.

“Youtube Vanced” aplikacija ima zapravo identičan korisnički izgled kao i zvanična “Youtube” aplikacija koju svi mi svakodnevno koristimo. Budući da je YouTube Vanced u suštini modifikovana verzija zvanične YouTube aplikacije, samo sa brojnim, ne baš legalnim funkcijama, ona se ne može preuzeti na uobičajen način, putem Google Play prodavnice.

Aplikacija “Youtube Vanced” je dostupna samo za Android uređaje i omogućava vam nastavak pregleda videa u okvri malog plutajućeg prozora dok radite nešto drugo na vašem telefonu.

Takođe, možete zaključati svoj telefon i slušati muziku u pozadini, dok je ekran telefona ugašen, a kontrolu nad emitovanjem možete kontrolisati putem widgeta na zaključanom ekranu.

Kako slušati Youtube u pozadini i bez reklama na Androidu
Kako slušati Youtube u pozadini i bez reklama na Androidu

Osim navedenog, “Youtube Vanced” aplikacija sadrži “Add blocker” koji sprječava reklame koje se inače pojavljuju prilikom pregledavanja videa. Naravno, “Add blocker” možete isključiti ili uključiti unutar podešavanja aplikacije. Izbor je na vama.

Takođe, svaki video možete preuzeti putem “Youtube Vanced” aplikacije i sačuvati ga u originalnom formatu ili kao pjesmu. Do možete učiniti dodirom na taster “Download” koji se nalazi ispod svakog videa.

Često se dešava da se neke pouzdane, a vrlo korisne aplikacije ne mogu naći na Google Play prodavnici. U tim situacijama je potrebno da sa interneta preuzmete aplikaciju u APK formatu i instalirate je direktno sa memorije vašeg telefona.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite!

Podijelite sa prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

drugi upravo čitaju

možda te zanima