Kako brzo očistiti Gmail

  Kako brzKako brzo očistiti Gmail danas je vještina koju morate imati. Da biste osigurali prostor za pohranu, morate izbrisati sve što vam nije potrebno na svom Google disku.

  Svi koji koriste ovu besplatnu Googleovu uslugu na kraju se okreću određenoj vrsti arhive. Naime, u nekom trenutku će prenatrpana kutija “pucnuti” ako je ne očistite na vrijeme.

  Svakodnevno brisanje dolaznih emailova je dosadno. Međutim, postoji brži način. Naime, za brisanje nepotrebnih datoteka koristite preglednik Gmail za pronalaženje velikih datoteka.

  Kako brzo očistiti Gmail

  Gmail trikovi za čiščenje mailova

  Ako u preglednik upišete has: attachment jpg , imat ćete pregled e-poruka koje sadrže fotografije, a koje vjerojatno zauzimaju puno prostora. Odaberite one koje vam ne trebaju.

  Također, ako želite izbrisati velike datoteke, možete pretraživati ​​Gmail po veličini. Upišite veće: 5mb i prikazat će se sve poruke s dodacima većim od 5 megabajta.

  Isprobajte i besplatnu uslugu kao što je Find big mail, koja razvrstava e-poštu po veličini.

  Nakon brisanja poruka, otvorite Otpad i odaberite Izbriši zauvijek kako ne biste morali čekati da ih Gmail automatski izbriše 30 dana nakon što ih izbrišete.

  Gmail uključuje 5 GB besplatne pohrane, ali to se dijeli sa Google Diskom i Google fotografijama.

  Ako često koristite ovaj vid komunikacije, brzo možete doći u situaciju da vam nedostaje prostora za pohranu novih e-mailova.

  Kako brzo očistiti Gmail
  Gmail danas koriste gotovo svi

  Brzo i jednostavno očistite gmail

  Naravno, mogli biste početi brisati e-mailove jedan po jedan, ali ako imate dosta takve pošte to može oduzeti dosta vremena.

  Mnogi od tih e-mailova su maleni i njihovim ćete brisanjem jedva osloboditi prostor. Glavna stvar ovog savjeta je u tome da pronađemo e-mailove koji su najteži i njih ciljano izbrišemo ako više nisu potrebni.

  U polje za pretragu upišite “size:1mb” i pritisnite ENTER. ( U zavisnosti od toga koju veličinu želite da se filteriše upisujete broj umjesto 1, npr. 2mb, 5mb, 20 mb itd.)

  Kako brzo očistiti Gmail
  Kako brzo očistiti Gmail

  Kako brzo očistit Gmail

  Obično svi veći emailovi sadrže dodatke koji ih čine težim i zauzimaju više prostora. đAko vam je e-pošta važna, možete je proslijediti sebi (i ukloniti privitak dok to radite), a zatim izbrisati prvobitni e-mail.

  Također možete e-mail prebaciti u PDF, a zatim ga izbrisati. Ili, ako su prilozi važni, možete ih preuzeti i spremiti negdje drugdje prije brisanja pošte.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

  Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite!

  Podijelite sa prijateljima!

  Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

  Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

  NeznaSe.ba
  NeznaSe.bahttps://neznase.ba
  NeznaSe.ba je wikipedija manje pozntih riječi i izraza. Značenje riječi potražite na NeznaSe.ba. Predložite riječ i učestvujte u kreiranju wikipedije.

  ━ drugi upravo čitaju

  Koristi koje klijentima pruža poznato kasko osiguranje

  Kasko osiguranje kao i svaka vrsta osiguranja osmišljeno je da na brz, lak i efikasan način, uz neznatan novčani izdatak, pruži važne koristi klijentima. Bilo...

  Šta je Platonska ljubav?

  Platonska ljubav se definiše kao aseksualni odnos ljubavi i privrženosti prema nekoj osobi. Za platonsku ljubav čuli smo gotovo svi i vjerujem da je velika...

  Golf II – Legenda Balkana

  Golf II samo spominjanje ovog automobila donosi nam lijepa sjećanja. Bez obzira da li imamo veliko znanje o automobilima ili ne svi znamo kako...

  Mapa sveta

  Mapa sveta kakvu poznajemo je laž, evo kako kontinenti i države stvarno izgledaju. Kada vidite ovu mapu sveta zaprepastit ćete se! Svet nije baš onakav...

  Šta je Žigolo? Otkrij značenje riječi!

  Pojam žigolo se vezuje za mušku prostituciju, vodeći se činjenicom da je još od davnina prostitucija poznata u svim slojevima društva, pri čemu se...

  Kako uljepšati video na telefonu

  Kako uljepšati video na telefonu uz pomoć aplikacije i kako možete da montirate video klipove na vašem telefonu. Uređivanje fotografija na telefonu je sasvim normala...

  Šta je to silikonska mušema? – Značenje riječi 2022.

  Šta vam je prva asocijacija na silikonska mušema? Mnogi prvo pomisle na bake, jer one vole mušeme da drže na stolovima. No, ima onih koji...

  Paraziti u stolici forum

  Forum je najbolje mjesto na kojem možete saznati više o problemu parazita u stolici. Na mjestima kao što su paraziti u stolici forum možete...