Kako brzo očistiti Gmail

Kako brzKako brzo očistiti Gmail danas je vještina koju morate imati. Da biste osigurali prostor za pohranu, morate izbrisati sve što vam nije potrebno na svom Google disku.

Svi koji koriste ovu besplatnu Googleovu uslugu na kraju se okreću određenoj vrsti arhive. Naime, u nekom trenutku će prenatrpana kutija “pucnuti” ako je ne očistite na vrijeme.

Svakodnevno brisanje dolaznih emailova je dosadno. Međutim, postoji brži način. Naime, za brisanje nepotrebnih datoteka koristite preglednik Gmail za pronalaženje velikih datoteka.

Kako brzo očistiti Gmail

Gmail trikovi za čiščenje mailova

Ako u preglednik upišete has: attachment jpg , imat ćete pregled e-poruka koje sadrže fotografije, a koje vjerojatno zauzimaju puno prostora. Odaberite one koje vam ne trebaju.

Također, ako želite izbrisati velike datoteke, možete pretraživati ​​Gmail po veličini. Upišite veće: 5mb i prikazat će se sve poruke s dodacima većim od 5 megabajta.

Isprobajte i besplatnu uslugu kao što je Find big mail, koja razvrstava e-poštu po veličini.

Nakon brisanja poruka, otvorite Otpad i odaberite Izbriši zauvijek kako ne biste morali čekati da ih Gmail automatski izbriše 30 dana nakon što ih izbrišete.

Gmail uključuje 5 GB besplatne pohrane, ali to se dijeli sa Google Diskom i Google fotografijama.

Ako često koristite ovaj vid komunikacije, brzo možete doći u situaciju da vam nedostaje prostora za pohranu novih e-mailova.

Kako brzo očistiti Gmail
Gmail danas koriste gotovo svi

Brzo i jednostavno očistite gmail

Naravno, mogli biste početi brisati e-mailove jedan po jedan, ali ako imate dosta takve pošte to može oduzeti dosta vremena.

Mnogi od tih e-mailova su maleni i njihovim ćete brisanjem jedva osloboditi prostor. Glavna stvar ovog savjeta je u tome da pronađemo e-mailove koji su najteži i njih ciljano izbrišemo ako više nisu potrebni.

U polje za pretragu upišite “size:1mb” i pritisnite ENTER. ( U zavisnosti od toga koju veličinu želite da se filteriše upisujete broj umjesto 1, npr. 2mb, 5mb, 20 mb itd.)

Kako brzo očistiti Gmail
Kako brzo očistiti Gmail

Kako brzo očistit Gmail

Obično svi veći emailovi sadrže dodatke koji ih čine težim i zauzimaju više prostora. đAko vam je e-pošta važna, možete je proslijediti sebi (i ukloniti privitak dok to radite), a zatim izbrisati prvobitni e-mail.

Također možete e-mail prebaciti u PDF, a zatim ga izbrisati. Ili, ako su prilozi važni, možete ih preuzeti i spremiti negdje drugdje prije brisanja pošte.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite!

Podijelite sa prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

drugi upravo čitaju

možda te zanima