Vesna Pinjuh Boži Ljubiću: Samo vi štopajte, vi inače volite štopat’!

Član Radnog predsjedništva HNS-a Božo Ljubić upozorio je predsjednicu HSP-a Herceg-Bosne da vodi računa o minutaži svog izlaganja, odnosno, sve izlagače zamolio da svoje izlaganje održe u okviru tri minute.

Nakon što je Pinjuh došla za govornicu, unaprijed se ispričala kazavši da će njeno izlaganje trajati nešto duže jer se javila po više točaka, ali i uputila kritiku da niti jedan predstavnik neke pravaške opcije, članice HNS-a nije članom i Radnog predsjedništva HNS-a.

“Valjda je i to neka poruka”, kazala je Pinjuh.

“Imam štopericu ovdje”, na to je polušaljivo dobacio Ljubić. Pinjuh nije ostala dužna: “Samo vi štopajte, vi inače volite štopat’. To je poznato”. Za svoj odgovor Pinjuh je dobila, pljesak istomišljenika među posjetiteljima i izaslanicima.

Nakon ovog, prekinut je izravan prijenos obraćanja Pinjuh na internet televizije Prv1TV, a voditeljica Misijana-Brkić Milinković te najavljen komentar političkog analitičara i novinara Milana Šutala.
Međutim, već drugi put nakon što je najavljivan komentar ovog poznatog analitičara, Šutalo je uskoro sugovorničku stolicu morao ustupiti i glavnom tajniku HDZ-a RH Milijanu Brkiću.

Nakon Brkića, aktualno političko ozračje i zbivanja komentira i predsjednik Federacije BiH, HDZ-ovac, Marinko Čavara. U međuvremenu, završeno je izlaganje Pinjuh, kojeg gledatelji nisu mogli čuti, a tijekom Čavarinog komentara o njegovim problemima na relaciji s Federalnom vladom, a potom i Tomislava Martinovića, predsjednika Povjerenstva za vjerodajnice, u isto vrijeme na zasjedanju HNS-a izlagao je predsjednik HDZ 1990, kojeg gledatelji internet televizije Prv1TV također nisu mogli čuti…

Članarina u HNS-u

Kako je kazano, članarina za u HNS-u, za sve pravne i privatne članove iznositi će od 3 do 5 posto iznosa koji isti dobivaju iz proračuna s bilo koje razine, a za ostale članove iznos će, kako je kazano, biti naknadno utvrđen.

Zasjedanje Sabora se nastavlja…

(V.S./republikainfo.com)

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here