Sami ste? Ovu su priče zbog koji će vam biti draga što niste u vezi!

Nije svaka ljubavna priča ista, kao što nije ista niti količina žaljenja ako veza propadne. Ove su priče koju su s javnošću podijelili čitatelji Buzzfeeda.

1.”Moj bivši je htio da obavimo DNK test kako bi dokazali da je naša kćer moja unatoč činjenici da je doslovno vidio kako izlazi iz moje vagine”

2. “Počeo je piti svoj urin i umivati se u njemu. Mislio je kako može postati Isus. Imao je neke od najglupljih teorija zavjere koje sam ikad čula. Stalno mi je nabijao komplekse na račun mog izgleda. Trebam li nastaviti?”

3. “Nakon što me je poznavao tjedan dana napravio je glazbenu playlistu na svom iPodu s pjesmama koje ga podsjećaju na mene. Bilo je 600 pjesama na toj listi.”

4. “Jedan od mojih bivših mi je ukrao šoljice za kafu. Ne sve, samo po jednu iz svakog seta tako da nemam niti jedan komplet.”

5. “Nekoliko sedmica nakon prekida dobila sam e-mail od njega u kojem je pisalo kako je gledao svoj inbox te mu se činilo da smo prijatelji, no on je imao operaciju na mozgu zbog koje je izgubio pamćenje te ne zna tko sam točno. Tražio je da se nađemo, no znala sam da laže – ako je izgubio pamćenje kako se mogao sjetiti svoje lozinke na mailu? Ispitivala sam ga o operaciji te je tvrdio da je riječ o posebnoj operaciji koju inače izvode samo na djeci u Africi. Tim mi je glupostima samo potvrdio da je prekid bila dobra odluka.”

6. “Odglumio je da ima rak nakon što smo prekinuli. Lažirao je nalaze, otišao u bolnicu i od tamo mi slao selfije. Nakon što nisam reagirala kako je želio, čudesno je ozdravio.”

7. “Ukrao mi je kremu za tijelo kroz otvoreni prozor spavaće sobe. Sljedeće jutro me nazvao i pitao nedostaje li mi nešto. Njegovo objašnjenje je bilo da je samo htio imati nešto moje…”

8. Moj je bivši uzeo cijelu moju opremu za kampiranje – šator, vreću za spavanje, vjetrovku, čizme… Odnio ih je u šumu i ostavio tamo. Oprema je vrijedila tisuće i tisuće dolara, a uzeo je čak i moje dodatne deke, tave, pokrivače, ma sve što se može koristiti u prirodi…WTF?”

9. “Ostavio me jer mu je mama rekla da to napravi.”

10. “Moj je bivši kreirao lažni profil na internetu pod mojim imenom i s pravim slikama jer mu je to bilo zabavno. Saznala sam tako da sam ga uhvatila kako se dopisuje s nekim dečkom u moje ime. S tog je lažnog profila pisao lude poruke na svoj profil, kako bi ispala neka luđakinja koja ga opsjeda. To što me ostavio u osmom mjesecu trudnoće je najbolja stvar koju je napravio.”

11. “Prvo mi je razbio staklo na automobilu nakon prekida, a nekoliko tjedana poslije me tužio na sudu jer sam mu ukrala psa kojeg sam ja platila. Očigledno je da sam bila pijana cijelo vrijeme trajanja veze.”

12. “Sakrio se u automobilu našeg zajedničkog prijatelja kako bi mogao prisluškivati razgovor između njega i mene.”

13. “Odselio se iz našeg stana dok sam bila na poslovnom putu u Evropi. Nije mi rekao ni riječ, a slučajno sam ga srela godinu dana poslije. Udebljao se 25 kilograma i još je sam. Što ti je karma…”

14. “Išao sam na vjenčanje svojih prijatelja nekoliko mjeseci nakon prekida. Znala je za vjenčanje i nazvala sve hotele u okolici dok nije otkrila gdje će svadba biti. Nazvala je mladence u sobu u pola 3 ujutro da ih pita jesam li bio sam na vjenčanju.”

neznase.ba

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here