Objavila svoju fotku u bikiniju, i onda se dogodilo ovo

Rachel Hollis postala je uzor mnogim ženama i majkama nakon što je na Facebooku objavila fotografiju sebe u bikiniju, s jasnim tragovima tri trudnoće na trbuhu.

– Imam trbuh koji je trajno mlitav zbog nošenja tri ogromne bebe i nosim bikini – napisala je, između ostalo,g ispod fotografije.

– Nosim bikini jer jedini muškarac čije je mišljenje važno zna kroz što sam prošla da bih ovako izgledala – dodala je Hollis, pozivajući i druge žene da ponosno pokazuju svoja tijela bez obzira na nesavršenosti.

Da se mnogi slažu s njezinim mišljenjem, pokazuje i to da je fotografija dobila više od 350.000 lajkova te da je podijeljena više od 45.000 puta. Mnoge su žene u komentarima pohvalile inicijativu, a neke su i same objavile fotografije.

– Dirnulo me da ljudi tako reagiraju – rekla je 32-godišnja Hollis za Today.com. Otkrila je da je fotografiju objavila tjedan dana nakon što je istrčala maraton pa je zaključila da je najbolji trenutak za fotkanje jer joj, kako je rekla, tijelo nikad neće biti manje nego tada.

neznase.ba

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here