Novi spot Zostera za pjesmu “Volio sam te”

Zoster je objavio spot za pjesmu ‘Volio sam te’ u režiji Miodraga Cicovića. Spot je sniman u prostorima HNK Mostar i u Muzičkom Centru Pavarotti, a u njemu se pojavljuje glumica NP Mostar, Ajla Hamzić.

Podsjećamo, Prije točno dva mjeseca, mostarska petorka, grupa Zoster objavila je svoj četvrti studijski album „Srce uzavrelo“, koji je odmah po izlasku naišao na izvrsne kritike.

Tekstovi svih pjesama na albumu opisuju razne ljudske sudbine koje upravljaju životima mnogih od nas pa tako i ova, ljubavna pjesma „Volio sam te“govori o tome da je tanka linija između ljubavi i mržnje.

”Bilo nam je super na snimanju spota, dobro smo se zezali i jako smo zadovoljni načinom na koji je redatelj pristupio snimanju. Sve smo snimili u Mostaru, što nam je posebno drago. Zahvaljujemo se HNK Mostar i Mc Pavarotti za svu pomoć i razumijevanje”, zadovoljan finalnim rezultatom rekao je Mario Knezović.

Autor glazbe i teksta za treći singl s albuma, kao i za prijašnje je Mario Knezović, frontmen Zostera, a oko aranžmana pjesme aktivirali su se svi članovi benda kojeg danas čine: Mario Knezović (vokal), Atilla Aksoj (gitare), Adis Sirbubalo (klavijature i harmonika), Nikola Galić (bas) i Goran Rebac (bubnjevi).

Bljesak.info

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here