Izliječite čir na želucu za sedam dana

Ono što će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i osloboditi crijevnih muka jeste kora nara.

Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci.

Ovaj recept služi još i za izliječenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slijepog crijeva (bez hirurške operacije), salmoneloze.

Recept:

Odnos suhe kora nara i ključale vode je 1:20.

U prethodno ugrijanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suhih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Poslije toga može da se pije. Kore ne bacajte. Nakon toga, liječenje je počelo.

Za izliječenje čira na želucu, čira na tankom crijevu, kolitisa (zapaljenja debelog crijeva), disbakterioza crijeva, potrebno je suhe kore nara konzumirati na sljedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta možete ga piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml.

Počnite sa konzumiranjem ujutru na prazan stomak, nakon buđenja, a posljednju, četvrtu dozu, pred spavanje. Ne treba ga piti svakog dana, već svako drugi dan – 1, 3, 5, 7… To je dovoljno za kompletno izliječenje.

Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izliječenja čira želuca, to možete učiniti poslije napravljene pauze od 7 dana poslije prvog tretmana liječenja.

Za vrijeme liječenja ne smijete piti alkohol.

Moje Zdravlje

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here