Čovićev krug i ukrug je velik

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH, Dragan Čović najavio je spajanje federalnih ministarstva obrazovanja i kulture i sporta u jedno ministarstvo.

“U isto vrijeme pristupit ćemo razdvajanju ministarstva energetike, rudarstva i industrije na dva ministarstva, kako bismo zadovoljili ustavne odredbe”, izjavio je Čović u intervjuu za HRT KISS.

Na pitanje o kritikama iz nekih braniteljskih udruga što HDZ BiH u raspodjeli federalnih ministarstava nije dobio resor branitelja Čović je odgovorio da će već na prvim sjednicama Vlade FBiH biti odlučeno da se u ovom ministarstvu uspostave dva sektora, jedno za ARBiH a drugo za HVO. Dodao je i da će “sve nelegalne revizije branitelja biti poništene”.

Ovo je još jedna u nizu Čovićevih manipulacija.

Pa, on Dragan, profesor, doktorirao je na ljudskim resursima. Manipulira sa svim i svačim. Kaže da će poništiti sve nelegalno, znači neće poništiti ništa, jer sve je bilo legalno.

Kad su u pitanju ministarstva, što se njega tiče on bi ih izmislio još pedeset da može nahraniti gladnu vojsku svoju, željnih fotelja i moći, međutim, ne može.

Znači, još jedna u nizu prdimahovina, reko bi ( a to mu je i najpametnije što je rekao) izvanredni profesor Mile dr. Lasić.

Ne trebaju nama silni lažni umirovljeni, jer takvi nisu potrebni ni sebi. Potrebni su nam zaposleni, a takve dok je Čovića i njegovih na vlasti nećemo imati.

Na sreću, ni lažno umirovljenih, neće biti više nego što ih imamo, koji su između ostalog i doktorov proizvod.  Njegov jedini doprinos HVO-u.

Što ćemo imati naredne četiri godine?

Ništa osim Čovića i onih koje je ostavio bespameti’ da bi se dočepao vlasti. Prepirat će se ili svađati. Možda padne i pokoja teška riječ.

Ali oni su pred izbore, u stanju opet, isto ponoviti. Jer, ovdje ništa ne prolazi kod masa, kao kad vide kako se lažno vole, lažni invalidi, lažni domoljubi i lažna ili kođene ili kofol vlast.

Krug i ukrug u BiH je velik.

Profesora Čovića dr. Dragana  još veći.

neznase.ba (Em. Ka.)

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here