2Cellos obradili pjesmu Hysteria grupe Muse

Poznati hrvatski violončelisti 2Cellos objavili su spot za pjesmu »Hysteria« koju u originalu izvodi alternativni rock bend Muse, a spot snimljen na pravom odjelu za psihijatriju u Puli u kratkom je roku postao hit na internetu i društvenim mrežama.

Spot za pjesmu objavljenu na njihovom najnovijem albumu »Celloverse« za manje od jednog dana pogledan je više od 108 tisuća puta. Zahvaljujući Twitteru, spot nije promaknuo ni izvođaču originalne pjesme, pjevaču grupe Muse – Mattu Bellamyu koji ga je, oduševljen uratkom, na svom profilu ‘retweetao’.

Kako bi dočarali pravo ludilo i histeriju, Luka Šulić i Stjepan Hauser u spotu su odlučili glumiti dvije psihički bolesne osobe koje u rukama drže metle i koje su, kako su rekli, ‘ufurane’ da umjesto metli u rukama drže violončela i haluciniraju kako energično sviraju, navodi u četvrtak u priopćenju Menart.

Kako bi sve bilo što autentičnije, spot su odlučili snimiti na pravom odjelu za psihijatriju u Puli. Spot je ponovno snimala već uigrana pulska ekipa MedVid pod vodstvom Kristijana Burlovića.

Dvojac se našalio i na svoj račun izjavivši da bi uskoro zaista mogli završiti kao u spotu, nastave li ovim luđačkim tempom koji traje već četiri godine.

Luka i Stjepan trenutno su na velikoj američkoj turneji koja uključuje 40 gradova, a već je mjesecima rasprodana.

Hina

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here